Wel eens van waterstofrijk water gehoord?

Moleculair waterstof

Moleculaire waterstof, ook wel waterstofgas genoemd, je zult er ongetwijfeld over gehoord hebben als dé toekomstige autobrandstof. Waterstof is drie keer meer energiedicht dan benzine. De zon die warmte en licht uitstraalt bestaat voor 75 procent uit waterstof. Het is de kleinste moleculaire structuur in het universum. Het is, een combinatie van twee waterstofatomen, een gas met zeer unieke en selectieve antioxiderende effecten, die zich specifiek richten op de meest giftige radicalen. Japanse onderzoekers geloven dat moleculaire waterstof (H²)  hét geheim is voor onze gezondheid en levensduur, omdat waterstof gemakkelijk in alle cellulaire delen van je lichaam kan doordringen tot in de mitochondriën en de celkern; het kan elk orgaan ten goede komen inclusief je hersenen.

Voor ons is de actieve rol van moleculair waterstof een relatief nieuw begrip voor onze gezondheid, hoewel ons lichaam voor 10 procent uit waterstof bestaat. De productie van van waterstof in ons lichaam vindt plaats in lichaamscellen die energie produceren. Het komt dus in alle biologische moleculen van ons lichaam voor. Water bestaat uit twee waterstofatomen en één zuurstofatoom dat aangeduid wordt als H2O. We kunnen niet buiten deze elementen van de natuur.

Moleculair waterstof is een veilig en niet toxisch gas, dat dus ook door het lichaam zelf geproduceerd wordt. Waterstof heeft bijzondere eigenschappen; het zijn krachtige super kleine antioxidanten die preventief alswel genezend (curatief) voor verschillende ziekten werken. Het is bijzonder dat ze enkel de schadelijke vrije radicalen (ROS-Reactieve Oxygen Species) neutraliseren, maar niet die vrije radicalen die belangrijk zijn als signaalmoleculen. ROS willen we kwijt, die zorgen voor oxidatieve stress en dragen bij aan ontwikkeling van ontstekingen, ziekten en veroudering.

Moleculair waterstof:

  • Versterkt het immuunsysteem
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Herstelt aandoeningen
  • Activeert het eiwit (Nrf2-pad) dat het lichaam stimleert om zijn eigen celbeschermende antioxidanten aan te maken, zoals glutation
  • Heeft een zeer grote invloed op het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam

In de medische wetenschap wordt al aangenomen dat moleculair waterstof een gunstig effect lijkt te hebben op heel veel ziekten.  Moleculair water dat rijk is aan waterstof is een effectief en gemakkelijke aanpak. Het heeft meer voordelen dan het alkalische water van de waterioniseerder dat op een pH waarde werkt; moleculaire waterstof doet dat niet. Waterstof is verkrijgbaar als: water via een Aqualiving Spring-Time H2 Premium en in een hoge concentratie van H2 tabletten die in water op te lossen zijn en om te inhaleren.

Sinds ik waterstofrijk water drink voel ik me super fit, niet dat ik dat niet was, maar het blijkt of het me verjongt. Laatst was ik’ s-nachts nog half slaperig gevallen. Van de kneuzing was ik snel gehersteld. Arnica en waterstofrijk water deed wonderen. Voor de farmacie is waterrstofrijk water een doorn in het oog, omdat het vele ongemakken geneest.

Kijk ook eens naar: Buisen van gezondheid. Medisch dossier.