Sophie van Baarsen

Sophie van Baarsen is voedingsdeskundige en orthomoleculair suppletie adviseur. Door studie en praktijkervaring met natuurlijke voeding kwam ik tot de ontdekking, hoe je een goede balans in het lichaam kunt krijgen om vitaal door het leven te gaan. Gezonde voeding, kruiden en gezondheid, het loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn studie heb ik geleerd hoe belangrijk de voedingssamenstellingen zijn om klachten en problemen te voorkomen. Maar ook: dat natuurlijke voeding, extra vierge vetten, gezonde dranken, zuurstofrijk water, suppletie en bewegen belangrijke componenten in het leven zijn.

Inmiddels heb ik drie boeken geschreven: in november 2008: ‘Slimme voeding’, ISBN: 978-90-79878-01-7. In maart 2011 samen met Phia Vermeij, arts: ‘Anti-aging: de steen der wijzen, ISBN: 978-90-79878-04-8. En, recent in september 2013: ‘Lang en vitaal Leven’, ISBN: 978-90-79878-05-5. Mijn boeken vullen elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar gelezen worden. Als columnist schrijf ik voor het maanblad Bliss en maandlijks een nieuwsbrief voor de Bio-shop.

Een geliefd opject is een leerzame workshop / lezing: ‘De regelmaat van je dagelijkse voeding’. Daarnaast begeleid ik mensen ter ondersteuning voor een gezond, vitaal en energierijk leven.
Wil je ook zo energierijk leven zonder klachten, vermoeidheid en problemen? Ik kan je begeleiden met je nieuwe leefwijze. Het is jouw wil die bepaalt hoe je wilt leven. Jij bepaalt zelf je leefwijze.

Start met slimme voeding en voel het verschil.

Voor specialistische hulp werk ik samen met Phia Vermeij, arts.
Onze praktijk is gevestigd in: Schoten.