Lang en vitaal leven

Kunnen wij met natuurlijke voeding gezond en vitaal oud worden.? Ja, dat kan, zegt Sophie

Sophie ‘walks the way she talks’ en is niet te stuiten in haar energie. Is zij een uitzondering? Nee, in haar derde boek beschrijft zij de weg hoe mensen écht lang en vitaal kunnen leven. Op verzoek van vele mensen, die haar tips in de praktijk brengen om deze adviezen op papier te zetten, ligt dit boek nu voor u. Met tips, heerlijke gerechten en vol humor. Lang en vitaal leven’ is een vervolg op ‘Slimme voeding’ en ‘Anti aging: de steen der wijzen’. Beide boeken vullen elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar gelezen worden. Waarom is biologische voeding vandaag de dag zo belangrijk, waarom (en  welke) zijn supplementen zo nodig, maar vooral vertelt Sophie hoe heerlijk je kunt eten met gezonde voedingsmiddelen.

Geert Verhelst omschrijft ‘Lang en vitaal’ als volgt:’ “Lang en vitaal leven” is een hele verademing in een tijd waarin ziek worden nog teveel als een “toeval” wordt beschouwd, en waarbij al te vaak vergeten wordt dat we zoveel kunnen bereiken met een gezonde eet- en leefwijze. Ook ontkracht dit boek de mythe dat “wie gezond en gevarieerd eet, geen voedingssupplementen nodig heeft”, want in deze tijden van uitgeputte landbouwgronden, met pesticiden gekweekte gewassen, verregaande milieuvervuiling en toenemende elektromagnetische stralingsdruk, zijn inderdaad gerichte voedingsaanvullingen onontbeerlijk. Verder wordt hier zeker geen beperkend of eenzijdig dieet gepromoot, maar ligt het accent vooral op een onbewerkte en natuurlijke voeding, vrij van gifstoffen, additieven en hormonen’.

Lang en vitaal leven ISBN  978 9079878005 

Veel plezier en vitaliteit met dit boek