Slimme voeding

Door studie en praktijkervaring kwam Sophie tot de ontdekking dat gezonde voeding uit een samenstelling van uitgebalanceerde natuurlijke stoffen bestaat. Gezonde voeding geeft vitaliteit en energie waardoor je langer gezond door het leven kunt gaan. Welke voedingsmiddelen kun je beter vermijden om ziektes te voorkomen? Hoe kun je een onderscheid maken tussen goede en slechte bestandsdelen van voedingsproducten. Is een vetarm dieet gezond? Wat is gezonde voeding? Daar denkt de ene mens heel anders over dan de ander. In Slimme voeding legt Sophie uit waar het om gaat, wat werkelijk gezonde voeding is en waar je op moet letten.

Of je nu jong bent of een dagje ouder wordt, wat is het heerlijk om gezond door het leven te gaan zonder rollator, karretje of constant bij de dokter op bezoek te gaan. Sophie heeft met haar adviezen meer dan 100 recepten geschreven waaronder haar veel geprezen ‘Sophie’ pruimencookies’. Met dit boek hoopt Sophie meer mensen te kunnen bereiken om gezond te leven en om van eten te genieten.

Slimme voeding is een verhelderd boek over de relatie tussen gezonde voeding, gezondheid en vitaliteit.

Slimme Voeding ISBN 978 90798778017

Slimme voeding is geen dieet, bij slimme voeding weet je wat je eet.