Appeltaart

1 pak biologische bladerdeeg 2 appels (goudrenet)
1 kopje rozijnen 1 schep Rosa Fruit Crystals
1 kop gehakte noten wat kaneel
1 eetlepel extra vierge kokoosolie

Benodigdheden:

  • Schaaf voor de appels
  • Taartschotel en bakblik

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Zet de rozijnen een kwartiertje in warm water om te weken. Laat het daarna uitlekken.
  • Leg het bladerdeeg met bakpapier op de taartschotel of op he bakblik
  • Schaaf de appel in fijne plakjes en schik dat over het bladerdeeg.
  • Strooi de uitgelekte krentjes hierover heen.
  • Strooi de gehakte noten over de krentjes en druppel de kokosolie over het geheel.
  • Strooi over de taart de Rosa Fruit Crystals en wat kaneel.
  • Zet het ongeveer 3 kwartier in een voorverwarmde oven op 180 °.