Appeltaart
1 pak biologische bladerdeeg | 2 appels (goudrenet) |
1 kopje rozijnen | 1 schep Rosa Fruit Crystals |
1 kop gehakte noten | wat kaneel |
1 eetlepel extra vierge kokoosolie |
Benodigdheden:
- Schaaf voor de appels
- Taartschotel en bakblik
Bereidingstijd: 15 minuten
- Zet de rozijnen een kwartiertje in warm water om te weken. Laat het daarna uitlekken.
- Leg het bladerdeeg met bakpapier op de taartschotel of op he bakblik
- Schaaf de appel in fijne plakjes en schik dat over het bladerdeeg.
- Strooi de uitgelekte krentjes hierover heen.
- Strooi de gehakte noten over de krentjes en druppel de kokosolie over het geheel.
- Strooi over de taart de Rosa Fruit Crystals en wat kaneel.
- Zet het ongeveer 3 kwartier in een voorverwarmde oven op 180 °.